Ajuntament de Constantí

Policia > Altres

Es reuneix la Junta Local de Seguretat a Constantí

29 de gener de 2016

Aquest divendres 29 de gener s’ha fet a l’Ajuntament de Constantí una reunió de la Junta Local de Seguretat. Analitzar la situació del municipi en matèria de seguretat i planificar les accions que es duran a terme en els propers mesos ha estat el principal punt de la reunió, que ha estat presidida per l’alcalde Oscar Sánchez i ha comptat amb la presència de representants de l’Ajuntament, el delegat del Govern de la Generalitat Oscar Peris, membres de la Policia Local i representants dels diferents cossos de seguretat que operen al territori, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Una de les qüestions que s’ha plantejat ha estat la problemàtica de l’ocupació il·legal d’habitatges que fa mesos que es ve produint. L’alcalde de Constantí Oscar Sánchez ha subratllat que en els darrers mesos s’han pogut evitar 7 ocupacions il·legals gràcies a la intervenció policial i la col·laboració ciutadana, i ha demanat a tots els cossos de seguretat una major coordinació i presència policial per evitar nous casos. També ha recordat que s’està treballant de manera transversal per solucionar aquesta problemàtica, juntament amb els cossos policials, i en col·laboració amb els propietaris dels edificis, Serveis Socials de l’Ajuntament i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.

Una altra de les qüestions que s’ha analitzat ha estat el dels robatoris a les zones rurals i agrícoles. Des de l’Ajuntament de Constantí es vol convocar de forma periòdica aquesta Junta Local de Seguretat, donant veu en properes reunions a sectors com els pagesos o les associacions de veïns.