Ajuntament de Constantí

Pavelló > Notícies

L´arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, aconsegueix plaça per als JJOO de la Joventut 2018

10 d´octubre de 2017

Èlia Canales Martín, representant del club de Tir amb Arc Constantí, ha participat del 2 al 8 d’octubre al Campionat del Món celebrat a la ciutat de Rosario, a l'Argentina, en la categoria d'arc recorbat cadet femení. Durant aquesta participació ha aconseguit obtenir una plaça, de les dues possibles, per representar Espanya als Jocs Olímpics de la Joventut de 2018, que es faran a Buenos Aires, del 6 al 18 d’Octubre.

Amb una participació total de 521 arquers en les categories cadet i júnior, només podien classificar-16 arqueres i Èlia després d'eliminar amb autoritat les seves rivals algunes vegades, fent-nos patir amb fletxes de desempat al límit en d’altres o remuntant sets impossibles, va aconseguir classificar-se entre les 16 escollides per estar en els Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires del 2018.

El fred, la pluja i el vent, van ser els protagonistes durant la setmana de competició. Els arquers han hagut de donar el millor d'ells mateixos per poder suportar les dures condicions meteorològiques que van passar factura als nostres representants.

Èlia Canales es va iniciar en el tir amb arc fa tres anys al club TAU de Tarragona, i actualment competeix per Club de tir amb arc Constantí. Tanca d'aquesta manera una temporada excepcional. En aquest any 2017 destaquen els ors dels campionats Espanya i de Catalunya d'aire lliure i sala com individual cadet i per equips, així com els ors de la lliga FCTA i RFETA, a més d'haver batut diversos rècords en les categories cadet i júnior entre d’altres mèrits.

FotografiesConstantí organitza la "Hero Race 2017. La Cursa de la història" el proper diumenge 29 d´octubre

9 d´octubre de 2017

El proper diumenge 29 d’octubre Constantí organitzarà la "Hero Race 2017", un esdeveniment esportiu de màxim nivell que vol fomentar l’esforç, individual  i col•lectiu, per afrontar reptes  físics i mentals. Anomenada "La Cursa de la història", la Hero Race Vila de Constantí és un esdeveniment que ens portarà a fer un recorregut a través de la nostra Història, a gaudir del nostre territori, dels assentaments històrics de tots els antics pobladors de Constantí.
 
FiraEvents SCCP, conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, organitzaran i dirigiran aquesta cursa per tal d’oferir noves possibilitats
esportives i culturals a la població del  nostre municipi. 
 
Tots els corredors hauran de completar els 12 km del recorregut superant tots els obstacles que trobin durant el circuit. La no realització dels obstacles comportarà la desqualificació automàtica de la Cursa. És responsabilitat de cada corredor conèixer i entendre les regles de l'esdeveniment i per a cada obstacle específic. Si no entén una regla específica, depèn de cada corredor preguntar al director de carrera o al voluntari en l'obstacle abans d'intentar completar-ho.
Pot participar en la "HERO RACE 2017" qualsevol que tingui 16 anys complerts el dia abans de la cursa. Els menors fins als 18 anys necessitaran autorització paterna/materna/tutor/a per participar.
 
Les inscripcions per tal de participar de la cursa j estan obertes i es poden realitzar a través del web: https://www.herorace.games/Inscripcion.html. El preu de la inscripció és de 28 euros, i inclou: • Zona d'acampada a la nit anterior (places limitades per ordre  d'inscripció), Dorsal, Cronometratge, xip groc, Samarreta tècnica HERO RACE, Assegurança obligatòria, Diferents punts d'avituallament, Bossa de cortesia, Medalla "HERO RACE" per tots els que creuin la línia de meta, Dinar després de la cursa (opcional dinar pels acompanyants previ pagament), Vestuaris i dutxes, abans i després de la cursa.
 
Us esperem a tots els atletes, a tots els HEROIS, que vinguin a participar, a superar la totalitat de proves, d'obstacles i arribar al final. Organitza: Tota la informació a:
https://www.herorace.games  i a través de: http://www.constanti.cat/…/1646261494diptic-inscripcions-he…


L´Ajuntament de Constantí promou un projecte d´activitat física adreçat a la gent gran

13 de setembre de 2017

L'Ajuntament de Constantí, en la seva tasca de satisfer i millorar el benestar dels ciutadans de la població, ha impulsat un nou projecte des de la Regidoria d'Esports per a la millora de la salut a través de l'activitat física.

Amb aquest objectiu, a partir d’aquest mes de setembre, s'engegarà un Programa d'Activitat Física amb la col·laboració del Centre de Salut i de la Fundació Siel Bleu. Es tracta de vincular la salut amb l’activitat física i la gent gran a partir d’un programa de prevenció de caigudes als veïns i veïnes de més de 60 anys.

Aquest programa consistirà en sessions grupals d'activitat física adaptada (AFA) per a tots aquells conciutadans a partir de 60 anys. Aquestes sessions es faran dos cops per setmana, amb  1 hora de durada, i estaran adaptades al perfil físic de cada participant, de manera que el nivell es correspondrà amb les capacitats dels membres del grup. 

Totes les persones interessades es poden adreçar per a obtenir més informació al Centre de Atenció Primària de Constantí o al Pavelló Poliesportiu.Èlia Canales, campiona d´Espanya de Tir amb Arc d´aire lliure

26 de juliol de 2017

Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc de Constantí, continua acumulant èxits esportius durant aquest any, i s’ha proclamat campiona d’Espanya d’aire lliure en categoria cadet obtenint plaça per competir al Mundial d’Argentina. Amb 634 punts, nou rècord de Catalunya, Canales s’ha emportat la medalla d’or després de guanyar per 7-3 a l’arquera Maria Arranz en la final del Campionat d’Espanya d’Aire Lliure, celebrat els dies 22 i 23 de juliol a Valdoviños (Galícia).

Per equips mixtes, cal destacar que Èlia Canales ha aconseguit la medalla d’argent, juntament amb Pablo Mercader. I per equips autonòmics, Canales s’ha emportat la medalla de bronze, juntament amb Pablo Mercader i María Pitarch. Amb aquests resultats, Èlia Canales, obté plaça per anar al Mundial Juvenil de Tir amb Arc d’Argentina, que tindrà lloc del 2 al 8 d’octubre a Rosario. A més, Èlia Canales també obté plaça per entrenar a la residència Joaquín Blume del Centre d’Alt Rendiment de Madrid.

D’altra banda, María Pitarch, també del Club de Tir amb Arc de Constantí, ha aconseguit la novena posició en categoria cadet en el Campionat d’Espanya d’Aire Lliure.

FotografiesModificació de l´horari de la Piscina Municipal

25 de juliol de 2017

Una vegada finalitzats els Campus d’estiu organitzats per les entitats esportives del municipi, la Piscina municipal modificarà el seu horari a partir d’aquesta setmana.

Des del 26 de juliol i fins el 31 d’agost, la Piscina amplia el seu horari i obrirà portes de dilluns a diumenge des de les 12 h i fins les 20 h.