Ajuntament de Constantí

Pavelló > Notícies

El Club Karate Kushin Kai celebra el XV Trofeu de Karate Vila de Constantí

20 de novembre de 2017

El Pavelló Poliesportiu municipal va acollir aquest passat dissabte 18 de novembre un dels esdeveniments esportius habituals de la tardor a Constantí. Es tractava de la quinzena edició del Trofeu de Karate d’estil Kushin Kai "Vila de Constantí", el memorial dedicat al mestre Akio Nozoe, en el qual hi van participar diferents clubs i associacions de Karate procedents del Camp de Tarragona (de Reus, el col·legi Teresa Miquel i Pàmies; de Tarragona, el club de Karate Kushin Kai Tarragona) i de les Terres de l’Ebre (Camarles i Sant Jaume d’Enveja), una de les novetats de l’edició d’enguany, la presència d’un club de recent creació procedent  de Sant Carles de la Ràpita. Entre els participants també hi havia una àmplia representació del Club Karate Kushin Kai de Constantí.

El Trofeu de Karate "Vila de Constantí" és una dels Trobades més importants d’aquesta modalitat com ho demostren els prop de 160 participants que es van aplegar a aquesta cita, plantejada com un torneig de caràcter amistós i com una exhibició de moviments d’atac i de defensa

L’associació esportiva de Karate Kushin Kai és una de les entitats esportives històriques i més consolidades a Constantí, amb 32 anys de trajectòria. Arriba la XV edició del Trofeu de Karate Vila de Constantí

17 de novembre de 2017

El Pavelló Poliesportiu municipal acollirà aquest dissabte 18 de novembre la 15a edició del Trofeu de Karate d’estil Kushin Kai "Vila de Constantí", el memorial dedicat al mestre Akio Nozoe, en el qual hi van participar diferents clubs i associacions de Karate procedents del Camp de Tarragona  i les Terres de l’Ebre que practiquen aquest estil.
El Trofeu de Karate "Vila de Constantí" és una dels Trobades més importants d’aquesta modalitat i es preveu la participació d’uns 180 esportistes en l’edició d’aquest any
Com cada any, el torneig serà de caràcter amistós i plantejat com una exhibició de moviments d’atac i de defensa. L'entrada dels competidors està prevista cap a les 8.45, i l'inici de la competició serà a les 9.15 h.Constantí organitza la "Hero Race 2017. La Cursa de la història" el proper diumenge 29 d´octubre

27 d´octubre de 2017

El proper diumenge 29 d’octubre Constantí organitzarà la "Hero Race 2017", un esdeveniment esportiu de màxim nivell que vol fomentar l’esforç, individual  i col·lectiu, per afrontar reptes  físics i mentals. Anomenada "La Cursa de la història", la Hero Race Vila de Constantí és un esdeveniment que ens portarà a fer un recorregut a través de la nostra Història, a gaudir del nostre territori, dels assentaments històrics de tots els antics pobladors de Constantí.

FiraEvents SCCP, conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, organitzaran i dirigiran aquesta cursa per tal d’oferir noves possibilitats esportives i culturals a la població del municipi. Aquest migdia s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí la presentació oficial d’aquesta "Hero Race", amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, el regidor d’Esports, Fede Díaz, i el representant de l’empresa FiraEvents i responsable d’organització, Jaume Callau.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha volgut destacar "que es tracta d’un esdeveniment que va més enllà de l’esport., ja que engloba també la cultura i la història" i espera que "aquest esdeveniment es pugui consolidar i tingui continuïtat durant els propers anys".

Per la seva banda, l’organitzador de la cursa Jaume Callau ha explicat que preveu "la participació de prop d’un centenar de corredors procedents de tot Catalunya" i que "al llarg del recorregut hi haurà diferents recreacions i caracteritzacions històriques, pels diferents punts i enclavaments històrics que hi hagut a Constantí", i ha destacat el paper dels més de 70 voluntaris que col·laboren en tasques organitzatives.

Tots els corredors, que podran participar individualment o en grup, hauran de completar els 12 km del recorregut superant tots els obstacles que trobin durant el circuit. La sortida està prevista per a les 10 del matí des de la zona de les Forques i aquests 12 km. transcorreran íntegrament dintre del terme municipal, però això no implicarà que s’hagin de tallar carrers, excepte el carrer Major, on està prevista l’arribada dels corredors i al realització d’una última prova davant de l’Ajuntament.

Pot participar en la "HERO RACE 2017" qualsevol que tingui 16 anys complerts el dia abans de la cursa. Els menors fins als 18 anys necessitaran autorització paterna/materna/tutor/a per participar.

La  inscripció per la Hero Race inclou Dorsal, Cronometratge, xip groc, Samarreta tècnica HERO RACE, Assegurança obligatòria, Diferents punts d'avituallament, Bossa de cortesia, Medalla "HERO RACE" per tots els que creuin la línia de meta, Dinar després de la cursa, Vestuaris i dutxes, abans i després de la cursa.L´arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, aconsegueix plaça per als JJOO de la Joventut 2018

10 d´octubre de 2017

Èlia Canales Martín, representant del club de Tir amb Arc Constantí, ha participat del 2 al 8 d’octubre al Campionat del Món celebrat a la ciutat de Rosario, a l'Argentina, en la categoria d'arc recorbat cadet femení. Durant aquesta participació ha aconseguit obtenir una plaça, de les dues possibles, per representar Espanya als Jocs Olímpics de la Joventut de 2018, que es faran a Buenos Aires, del 6 al 18 d’Octubre.

Amb una participació total de 521 arquers en les categories cadet i júnior, només podien classificar-16 arqueres i Èlia després d'eliminar amb autoritat les seves rivals algunes vegades, fent-nos patir amb fletxes de desempat al límit en d’altres o remuntant sets impossibles, va aconseguir classificar-se entre les 16 escollides per estar en els Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires del 2018.

El fred, la pluja i el vent, van ser els protagonistes durant la setmana de competició. Els arquers han hagut de donar el millor d'ells mateixos per poder suportar les dures condicions meteorològiques que van passar factura als nostres representants.

Èlia Canales es va iniciar en el tir amb arc fa tres anys al club TAU de Tarragona, i actualment competeix per Club de tir amb arc Constantí. Tanca d'aquesta manera una temporada excepcional. En aquest any 2017 destaquen els ors dels campionats Espanya i de Catalunya d'aire lliure i sala com individual cadet i per equips, així com els ors de la lliga FCTA i RFETA, a més d'haver batut diversos rècords en les categories cadet i júnior entre d’altres mèrits.

FotografiesConstantí organitza la "Hero Race 2017. La Cursa de la història" el proper diumenge 29 d´octubre

9 d´octubre de 2017

El proper diumenge 29 d’octubre Constantí organitzarà la "Hero Race 2017", un esdeveniment esportiu de màxim nivell que vol fomentar l’esforç, individual  i col•lectiu, per afrontar reptes  físics i mentals. Anomenada "La Cursa de la història", la Hero Race Vila de Constantí és un esdeveniment que ens portarà a fer un recorregut a través de la nostra Història, a gaudir del nostre territori, dels assentaments històrics de tots els antics pobladors de Constantí.
 
FiraEvents SCCP, conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, organitzaran i dirigiran aquesta cursa per tal d’oferir noves possibilitats
esportives i culturals a la població del  nostre municipi. 
 
Tots els corredors hauran de completar els 12 km del recorregut superant tots els obstacles que trobin durant el circuit. La no realització dels obstacles comportarà la desqualificació automàtica de la Cursa. És responsabilitat de cada corredor conèixer i entendre les regles de l'esdeveniment i per a cada obstacle específic. Si no entén una regla específica, depèn de cada corredor preguntar al director de carrera o al voluntari en l'obstacle abans d'intentar completar-ho.
Pot participar en la "HERO RACE 2017" qualsevol que tingui 16 anys complerts el dia abans de la cursa. Els menors fins als 18 anys necessitaran autorització paterna/materna/tutor/a per participar.
 
Les inscripcions per tal de participar de la cursa j estan obertes i es poden realitzar a través del web: https://www.herorace.games/Inscripcion.html. El preu de la inscripció és de 28 euros, i inclou: • Zona d'acampada a la nit anterior (places limitades per ordre  d'inscripció), Dorsal, Cronometratge, xip groc, Samarreta tècnica HERO RACE, Assegurança obligatòria, Diferents punts d'avituallament, Bossa de cortesia, Medalla "HERO RACE" per tots els que creuin la línia de meta, Dinar després de la cursa (opcional dinar pels acompanyants previ pagament), Vestuaris i dutxes, abans i després de la cursa.
 
Us esperem a tots els atletes, a tots els HEROIS, que vinguin a participar, a superar la totalitat de proves, d'obstacles i arribar al final. Organitza: Tota la informació a:
https://www.herorace.games  i a través de: http://www.constanti.cat/…/1646261494diptic-inscripcions-he…