Ajuntament de Constantí

Pavelló > Notícies

Èlia Canales, campiona d´Espanya de Tir amb Arc d´aire lliure

26 de juliol de 2017

Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc de Constantí, continua acumulant èxits esportius durant aquest any, i s’ha proclamat campiona d’Espanya d’aire lliure en categoria cadet obtenint plaça per competir al Mundial d’Argentina. Amb 634 punts, nou rècord de Catalunya, Canales s’ha emportat la medalla d’or després de guanyar per 7-3 a l’arquera Maria Arranz en la final del Campionat d’Espanya d’Aire Lliure, celebrat els dies 22 i 23 de juliol a Valdoviños (Galícia).

Per equips mixtes, cal destacar que Èlia Canales ha aconseguit la medalla d’argent, juntament amb Pablo Mercader. I per equips autonòmics, Canales s’ha emportat la medalla de bronze, juntament amb Pablo Mercader i María Pitarch. Amb aquests resultats, Èlia Canales, obté plaça per anar al Mundial Juvenil de Tir amb Arc d’Argentina, que tindrà lloc del 2 al 8 d’octubre a Rosario. A més, Èlia Canales també obté plaça per entrenar a la residència Joaquín Blume del Centre d’Alt Rendiment de Madrid.

D’altra banda, María Pitarch, també del Club de Tir amb Arc de Constantí, ha aconseguit la novena posició en categoria cadet en el Campionat d’Espanya d’Aire Lliure.

FotografiesModificació de l´horari de la Piscina Municipal

25 de juliol de 2017

Una vegada finalitzats els Campus d’estiu organitzats per les entitats esportives del municipi, la Piscina municipal modificarà el seu horari a partir d’aquesta setmana.

Des del 26 de juliol i fins el 31 d’agost, la Piscina amplia el seu horari i obrirà portes de dilluns a diumenge des de les 12 h i fins les 20 h.Avui comencen les 24 hores de Futbol Sala a la Plaça de la Generalitat

21 de juliol de 2017

Un total de 14 equips participaran des d’avui divendres 21 de juliol en una nova edició de les 24 hores de Futbol Sala, que es disputaran a la Plaça de la Generalitat. 

Es tracta d’un dels habituals actes previs a l’inici de la Festa Major d’Estiu, que arrencarà oficialment el proper divendres 28 de juliol. Aquest passat dimecres 19 de juliol es va fer el sorteig de la competició al Pavelló Poliesportiu.

Els premis d’aquestes 24 hores són de 1.000 euros per al 1er equip classificat, 300 euros per al segon i 150 euros per al 3er. També s’entregaran premis al màxim golejador, el millor porter i el millor jugador del torneig.

Tots els participants tindran accés gratuït a la Piscina municipal durant la celebració del torneig, a més de servei de bar durant les 24 hores. La competició s’iniciarà avui divendres 21 de juliol a les 20 hores, i la final del torneig es disputarà demà dissabte també a les 20 h.Avui comencen les 12 Hores de Futbol Sala a la Plaça de la Generalitat

14 de juliol de 2017

Un total de 13 equips participaran entre avui divendres 14 de juliol i demà dissabte dia 15 d’una nova edició de les 12 hores de Futbol Sala per a nens, que es disputaran a la Plaça de la Generalitat. 

Aquest passat dimecres 12 de juliol es va fer el sorteig de la competició al Pavelló Poliesportiu. Els equips inscrits per al torneig són els següents: Super 600, Fuerza Mediterráneo, Cazafantasmas, Los Balasti, l’Estació, Forn de Pa Huguet, Dream Team, Drink Team, Fuerza Extrema, Akilibobo, Galaxy Team, Los Piolines, Los Balasti 2.

La competició es divideix en dos grups, el Grup 1 en que competiran els nascuts entre 2003 i 2005, i el Grup 2, amb els nascuts entre 2006 i 2008. Els partits arrencaran al llarg de la tarda de divendres, mentre que les finals dels respectius campionats es disputaran demà dissabte a les 20 h. i a les 21 h.

El torneig ofereix premis per als 3 primers equips classificats, així com també per al màxim golejador,  per al porter menys golejat i per al millor jugador de la final.  Tots els participants tindran accés gratuït a la Piscina municipal acompanyats d'un adult.A l´estiu no t´aturis! Constantí, fes Esport!

11 de juliol de 2017

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí organitza tot un seguit d’activitats durant aquest mes de juliol amb l’objectiu de potenciar l’activitat física i esportiva durant els mesos d’estiu, amb el lema "A l’estiu no aturis! Constantí fes esport"! Així, durant els mesos de juliol i agost s’organitzaran classes gratuïtes de zumba a la piscina municipal. Les sessions tindran lloc els dimarts i els dijous, de 19  a 19.45 h. Aniran a càrrec de la instructora de zumba Zoysi, i es faran a la zona de gespa de les instal·lacions. Es tracta de sessions gratuïtes, amb l’entrada a la piscina municipal. L’accés al recinte és gratuït per als socis del gimnàs del Pavelló Poliesportiu municipal. En aquest cas, l’entrada a la piscina s’efectuarà 15 minuts abans de la classe. Es recomana portar calçat adequat i crema solar. 

També aquesta mateixa setmana, els divendres 14 i dissabte 15 tindran lloc les 12 hores de Futbol sala per a nens a la Plaça de la Generalitat . El torneig s'estructura en 2 Grups: 1-) Nascuts entre 2003 i 2005, i 2-) Nascuts entre 2006 i 2008). Tots els participants tindran accés gratuït a la Piscina municipal acompanyats d'un adult.

D’altra banda, també aquest mateix dissabte 15 de juliol es farà un Vermut electrònic a la Piscina municipal. Amb entrada gratuïta, l’acte comptarà amb una sessió musical a càrrec de DJ Vivi.

Les activitats continuaran durant la setmana vinent, ja amb actes inclosos dintre del programa de la Festa Major d’Estiu. El dissabte dia 22, a la piscina municipal, tindran lloc classes gratuïtes de Salsa a càrrec de Sixto Duque, a més de l’actuació del grup cubà Yawar.

Entre els dies 21 i 22 de juliol arribarà una nova edició de les 24 Hores de Futbol Sala ala plaça de la Generalitat, amb premis de 1000 €uros per al 1er equip classificat, 300 €uros per al segon i 150 €uros per al tercer.

Ja el dissabte 29 arribarà la 19ª edició del Torneig de Natació Vila de Constantí, que un  any més organitza el Club Natació Constantí i que comptarà amb la participació dels Clubs de Natació de Castellvell, La Pobla de Mafumet, Riudecols, Riudoms, el Morell i Constantí

Finalment, el diumenge dia 30 i també dintre dels actes de la Festa major tindrà lloc l’Exhibició de Tir al Plat, al Camp de Tir de Sant Salvador, una activitat exclusiva per a socis de la Societat Caçadora La Constantinenca

Per altra banda, cal recordar que durant els mesos de juliol i agost s’ofereixen els habituals cursos de natació amb la col·laboració del Club Natació Constantí. Els cursos que es poden realitzar aquest any són d’iniciació,avançat i cursos d’aquagym per a persones adultes.