Ajuntament de Constantí

Pavelló > Activitats

Activitats

ZUMBA
Disciplina enfocat d'una banda a mantenir un cos saludable i per altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos amb moviments de ball combinats amb rutines aeròbiques. Utilitza els principals ritmes llatinoamericans com són la Salda, Reggaeton, Samba... En cada sessió pots arribar a cremar 400 quilocalories

CYCLING
Es un entrenament aeròbic que es realitza amb una bicicleta estàtica al ritme de la música. Tè molts avantatges per al cos:Enforteix el sistema cardiovascular i el sistema respiratori. Crema colesterol i enforteix els membres inferiors, donant-los major força. En cada sessió pots arribar a cremar 550 quilocalories.

PILATES
Mètode de condicionament físic sense impacte articular, basat en moviments controlats i fluids que mantenen una connexió constant entre la ment i el cos. Millora la forma física, incrementa la flexibilitat i corregeix les males postures. En cada sessió pots arribar a cremar 300 quilocalories.

IOGA
Tècnica per educar i controlar la ment mitjançant la meditació i la respiració. Desenvolupament de l'energia física a través de diferents postures corporals. En cada sessió pots arribar a cremar 300 quilocalories. G.A.C.: Sessió d'entrenament en que es realitzen exercicis de tonificació localitzats en els glutis, abdominals i cames. En cada sessió pots arribar a cremar 300 quilocalories.

TONO
Activitat que consisteix en un treball de tonificació muscular en que s'utilitzen peses, gomes i pilotes. Enforteix tota la musculatura del cos, estilitza
la figura i millora. En cada sessió pots arribar a cremar 300 quilocalories.

BODY PUMP
Activitat que es realitza amb barra i disc que reforça i tonifica tot el cos, millora la força i la resistència muscular. En cada sessió pots arribar a cremar 560 quilocalories.

Horaris activitats dirigides