Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Més de 700 infants participen de la Cantada d´una Nadala Conjunta

19 de desembre de 2017

Més de 700 nens i nenes han participat aquest dimarts 19 de desembre de la cantada d’una nadala conjunta que s’ha fet a la plaça de les Escoles velles. Es tracta d’un dels actes inclosos en la programació nadalenca d’aquest any, una activitat coordinada per part de l’Escola Municipal de Músic Rafel Gibert Recasens, i que ha comptat amb la participació de l’alumnat de la Llar d’infants Gu-gu, i les Escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà.

L’activitat ja es va realitzar amb gran èxit durant l’any passat quan el mal temps va obligar a traslladar l’activitat al Pavelló poliesportiu. Aquets any,el temps ha acompanyat, i la nadala escollida ha estat  "És un desig", escrita i composada pel músic de Sopa de Cabra, Josep Thió. Des de l’Escola Municipal de Música, el seu director Josep Boada, ha destacat "el repte que suposava coordinar aquesta activitat" i ha volgut agrair "la tasca realitzada prèviament a les escoles".

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, destacava el fet "que l’activitat permet agermanar els alumnes de tots els centres educatius, i el fet positiu que suposa realitzar aquest tipus d’activitats conjuntes."

Precisament, l’Escola de Música i la Biblioteca municipal coordinaran conjuntament una altra de les activitats que ja són tradicionals  a la programació nadalenca, el Caga-Tió Musical, que es farà a la Biblioteca Municipal. L’activitat,oberta a tothom, comptarà amb la participació de la Coral i el Conjunt Instrumental de Nivell Elemental de l’Escola de Música, i la interpretació d’un conte per part del personal de la Biblioteca.