Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

El Club Bàsquet Constantí fa la presentació oficial dels seus equips

18 de desembre de 2017

El Club Bàsquet Constantí va aprofitar la jornada d’aquest passat diumenge 17 de desembre per realitzar la presentació oficial dels quatre equips que conformen l’entitat davant de la seva afició, al Pavelló Poliesportiu municipal.

Aquesta temporada 2017-2018, el Club manté els dos equips en la categoria Sènior Masculí (Sènior "A" i Sènior "B"), i l’equip en categoria Júnior masculí;  la gran novetat és la recuperació d’un equip Sènior Femení, el Constantí  AE-Claret.

A banda de la presentació oficial dels tres equips, el Pavelló Poliesportiu municipal va viure una intensa jornada de bàsquet amb partits de lliga dels dos equips Sènior Masculí. El Sènior "A"va obtenir la seva 7ª victòria en 9 partits en derrotar per 71 a 59 l’Escola Puigcerver de Reus. La gran notícia de la jornada va ser la 1a victòria del campionat aconseguida pel Sènior"B" que va vèncer per 79 a 56 a l’ADT Torreforta C

Ara la competició s’atura coincidint amb les Festes de Nadal, i els equips del Club Bàsquet Constantí no tornaran a la competició fins a meitats del mes de gener.