Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

IX Marató Musical per col·laborar amb la Marató de TV3

15 de desembre de 2017

Un any més, Constantí tornarà a viure aquest diumenge una jornada de solidaritat amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicad a les malalties infeccioses. Com cada any,l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens organitzarà aquest diumenge 17 de desembre, coincidint amb el dia de la Marató , una nova edició de la marató musical, que aquest any arriba ja a la seva 9ª edició. La Marató musical s'iniciarà a les 17 h.

Serà l’acte central dels que s’han organitzat al municipi per la Marató de Tv3, I que s’iniciaven aquest passat dimecres amb les Lectures Solidàries a la Biblioteca, que van comptar amb un total de 287 participants. Aquest dissabte a les 19 hores arribarà el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí, una activitat emmarcada també dins de la  Marató.

I el diumenge 17 de desembre, a les 17 h. al Pavelló Poliesportiu aribarà aquesta  IX Marató Musical, organitzada per l’Escola Municipal de Música "Rafael Gibert Recasens", amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí. Hi participaran el Grup de Sensibilització, Conjunt Instrumental de Nivell Elemental, Coral de Nivell Elemental, i Conjunt de formació Juvenil de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens". A més, també hi participaran la Banda de l'Escola Municipal de Música, el Grup de Vent d'avançat de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls, Club Gimnàstica Estètica Constantí, el Coro rociero "Alma Rociera" de Reus,i el conjunt "Dats pel Blues" de Constantí.

A la mitja part hi haurà Coca i Xocolata i també es farà la Flashmob de la Marató 2017. Hi col·laboren el Forn de pa Ca Sebastià i la Pizzeria la Raval.