Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Ja es poden consultar les Bases del 2on concurs d´aparadors nadalencs

14 de novembre de 2017

Ja es poden consultar les bases del 2on Concurs d’Aparadors Nadalencs organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí i l’Ajuntament de Constantí. L’objectiu és promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal de 2017 sigui una festa als carrers i establiments del municipi. La temàtica serà la festivitat nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius.

El concurs està obert a qualsevol dels comerços del municipi, i la inscripció és gratuïta. Es formalitzarà omplint una fitxa que  podreu trobar a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí. Es podrà lliurar al propi Ajuntament o enviar via correu electrònic a la  adreça: registre@constanti.cat. El termini d’inscripció finalitzarà el  27 de novembre.

L’inici de l’exposició dels aparadors serà a partir del 11 de desembre. Els premis a criteri del Jurat seran per a l’aparador més original i artístic, el que empri més materials de reciclatge i sigui més respectuós amb el medi ambient. Finalment, hi haurà el premi per votació popular al comerç més votat d’entre totes les butlletes presentades.

El lliurament dels premis es farà el dia 19 de gener coincidint amb el pregó de Festa Major.

En el document adjunt a la notícia podeu trobar les bases del concurs.

Documents adjunts

Bases del 2on Concurs d´aparadors Nadalencs