Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

La Biblioteca Municipal organitza avui una sessió doble del club de lectura "Llegir el Teatre"

6 de novembre de 2017

La Biblioteca Municipal de Constantí acull avui dilluns, 6 de novembre, una sessió doble del Club de Lectura "Llegir el Teatre". L’activitat començarà a les set de la tarda i girarà entorn de les dues obres que s’han estrenat aquesta temporada al Teatre Nacional de Catalunya. Es tracta de l’obra "Islàndia", de Lluïsa Cunillé; i "Desig sota els oms", d’Eugene O’Neill.

La primera obra "Islàndia", de Lluïsa Cunillé, ha estat representada al TNC del 5 d’octubre al 5 de novembre. Es tracta d’una obra coral per a 10 actors que pretén retratar els efectes de l'última crisi financera. Ho fa a través de personatges tan diversos com un metge, un agent financer de Wall Street, una treballadora funerària arruïnada, un inventor, una dona a punt d’embogir i un ex banquer. La segona obra del club de lectura d'avui és "Desig sota els oms", d’Eugene O’Neill, que es representa actualment al TNC. Una obra escrita poc abans del "crack" del 29 i que està considerada la tragèdia fundacional del teatre nord-americà.

El club de lectura "Llegir el Teatre" està impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya i les Biblioteques de la Generalitat. Consisteix en unes sessions on es comparteixen i es comenten lectures d’obres teatrals que es representen al TNC.