Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Constantí organitza la "Hero Race 2017. La Cursa de la història" el proper diumenge 29 d´octubre

9 d´octubre de 2017

El proper diumenge 29 d’octubre Constantí organitzarà la "Hero Race 2017", un esdeveniment esportiu de màxim nivell que vol fomentar l’esforç, individual  i col•lectiu, per afrontar reptes  físics i mentals. Anomenada "La Cursa de la història", la Hero Race Vila de Constantí és un esdeveniment que ens portarà a fer un recorregut a través de la nostra Història, a gaudir del nostre territori, dels assentaments històrics de tots els antics pobladors de Constantí.
 
FiraEvents SCCP, conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, organitzaran i dirigiran aquesta cursa per tal d’oferir noves possibilitats
esportives i culturals a la població del  nostre municipi. 
 
Tots els corredors hauran de completar els 12 km del recorregut superant tots els obstacles que trobin durant el circuit. La no realització dels obstacles comportarà la desqualificació automàtica de la Cursa. És responsabilitat de cada corredor conèixer i entendre les regles de l'esdeveniment i per a cada obstacle específic. Si no entén una regla específica, depèn de cada corredor preguntar al director de carrera o al voluntari en l'obstacle abans d'intentar completar-ho.
Pot participar en la "HERO RACE 2017" qualsevol que tingui 16 anys complerts el dia abans de la cursa. Els menors fins als 18 anys necessitaran autorització paterna/materna/tutor/a per participar.
 
Les inscripcions per tal de participar de la cursa j estan obertes i es poden realitzar a través del web: https://www.herorace.games/Inscripcion.html. El preu de la inscripció és de 28 euros, i inclou: • Zona d'acampada a la nit anterior (places limitades per ordre  d'inscripció), Dorsal, Cronometratge, xip groc, Samarreta tècnica HERO RACE, Assegurança obligatòria, Diferents punts d'avituallament, Bossa de cortesia, Medalla "HERO RACE" per tots els que creuin la línia de meta, Dinar després de la cursa (opcional dinar pels acompanyants previ pagament), Vestuaris i dutxes, abans i després de la cursa.
 
Us esperem a tots els atletes, a tots els HEROIS, que vinguin a participar, a superar la totalitat de proves, d'obstacles i arribar al final. Organitza: Tota la informació a:
https://www.herorace.games  i a través de: http://www.constanti.cat/…/1646261494diptic-inscripcions-he…