Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

El C.E. Constantí, Èlia Canales i el juvenil de Futbol-Sala del Turó, premiats pel Consell Esportiu del Tarragonès

9 d´octubre de 2017

El Centre d’Esports Constantí, l’arquera Èlia Canales i l’equip Juvenil de Futbol-Sala del col·legi Turó van rebre  el passat divendres diferents guardons a la Gala dels Premis Auriga Fuscus que atorga el Consell Esportiu del Tarragonès.

El Teatre del Casino Municipal de Roda de Berà va acollir la 10a edició de la GALA dels PREMIS i de la BECA AURIGA FVSCVS, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la presència d’una bona representació del món esportiu comarcal i de diferents institucions públiques i privades.

Entre els premiats, el Centre d’Esports Constantí va rebre una distinció especial a proposta del Consell Esportiu del Tarragonès en reconeixement a la tasca de foment de l’esport i amb motiu de la celebració del 50 aniversari del club durant aquest any 2017. El president del club, Òscar Solé, va recollir el premi acompanyat de jugadors en representació de les diferents categories de l’entitat.

Pel que fa als premis a proposta de l’Ajuntament de Constantí, l’arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc de Constantí, va rebre el Premi Avriga Fvscvs en reconeixement a la brillant trajectòria d’aquesta temporada 2017, en què s’ha proclamat campiona de Catalunya i d’Espanya en categoria cadet en Sala i a l’aire lliure, i ha aconseguit la classificació per disputar el Campionat del Món de Tir amb Arc que tot just s’ha realitzat aquests dies a Rosario (Argentina). L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez va fer entrega del premi als pares de la jove esportista.

Finalment, l’equip juvenil del col·legi Turó va rebre el premi a l’equip masculí en edat escolar, pertanyent a un centre escolar, AMPA o associació esportiva escolar, que ha destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per la projecció de la imatge de la comarca fora del nostre àmbit. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Fede Díaz, va ser un dels encarregats de fer l’entrega d’aquest premi.

Fotografies