Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

L´Ajuntament de Constantí promou un projecte d´activitat física adreçat a la gent gran

13 de setembre de 2017

L'Ajuntament de Constantí, en la seva tasca de satisfer i millorar el benestar dels ciutadans de la població, ha impulsat un nou projecte des de la Regidoria d'Esports per a la millora de la salut a través de l'activitat física.

Amb aquest objectiu, a partir d’aquest mes de setembre, s'engegarà un Programa d'Activitat Física amb la col·laboració del Centre de Salut i de la Fundació Siel Bleu. Es tracta de vincular la salut amb l’activitat física i la gent gran a partir d’un programa de prevenció de caigudes als veïns i veïnes de més de 60 anys.

Aquest programa consistirà en sessions grupals d'activitat física adaptada (AFA) per a tots aquells conciutadans a partir de 60 anys. Aquestes sessions es faran dos cops per setmana, amb  1 hora de durada, i estaran adaptades al perfil físic de cada participant, de manera que el nivell es correspondrà amb les capacitats dels membres del grup. 

Totes les persones interessades es poden adreçar per a obtenir més informació al Centre de Atenció Primària de Constantí o al Pavelló Poliesportiu.