Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Avui comencen les 12 Hores de Futbol Sala a la Plaça de la Generalitat

14 de juliol de 2017

Un total de 13 equips participaran entre avui divendres 14 de juliol i demà dissabte dia 15 d’una nova edició de les 12 hores de Futbol Sala per a nens, que es disputaran a la Plaça de la Generalitat. 

Aquest passat dimecres 12 de juliol es va fer el sorteig de la competició al Pavelló Poliesportiu. Els equips inscrits per al torneig són els següents: Super 600, Fuerza Mediterráneo, Cazafantasmas, Los Balasti, l’Estació, Forn de Pa Huguet, Dream Team, Drink Team, Fuerza Extrema, Akilibobo, Galaxy Team, Los Piolines, Los Balasti 2.

La competició es divideix en dos grups, el Grup 1 en que competiran els nascuts entre 2003 i 2005, i el Grup 2, amb els nascuts entre 2006 i 2008. Els partits arrencaran al llarg de la tarda de divendres, mentre que les finals dels respectius campionats es disputaran demà dissabte a les 20 h. i a les 21 h.

El torneig ofereix premis per als 3 primers equips classificats, així com també per al màxim golejador,  per al porter menys golejat i per al millor jugador de la final.  Tots els participants tindran accés gratuït a la Piscina municipal acompanyats d'un adult.