Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

A l´estiu no t´aturis! Constantí, fes Esport!

11 de juliol de 2017

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí organitza tot un seguit d’activitats durant aquest mes de juliol amb l’objectiu de potenciar l’activitat física i esportiva durant els mesos d’estiu, amb el lema "A l’estiu no aturis! Constantí fes esport"! Així, durant els mesos de juliol i agost s’organitzaran classes gratuïtes de zumba a la piscina municipal. Les sessions tindran lloc els dimarts i els dijous, de 19  a 19.45 h. Aniran a càrrec de la instructora de zumba Zoysi, i es faran a la zona de gespa de les instal·lacions. Es tracta de sessions gratuïtes, amb l’entrada a la piscina municipal. L’accés al recinte és gratuït per als socis del gimnàs del Pavelló Poliesportiu municipal. En aquest cas, l’entrada a la piscina s’efectuarà 15 minuts abans de la classe. Es recomana portar calçat adequat i crema solar. 

També aquesta mateixa setmana, els divendres 14 i dissabte 15 tindran lloc les 12 hores de Futbol sala per a nens a la Plaça de la Generalitat . El torneig s'estructura en 2 Grups: 1-) Nascuts entre 2003 i 2005, i 2-) Nascuts entre 2006 i 2008). Tots els participants tindran accés gratuït a la Piscina municipal acompanyats d'un adult.

D’altra banda, també aquest mateix dissabte 15 de juliol es farà un Vermut electrònic a la Piscina municipal. Amb entrada gratuïta, l’acte comptarà amb una sessió musical a càrrec de DJ Vivi.

Les activitats continuaran durant la setmana vinent, ja amb actes inclosos dintre del programa de la Festa Major d’Estiu. El dissabte dia 22, a la piscina municipal, tindran lloc classes gratuïtes de Salsa a càrrec de Sixto Duque, a més de l’actuació del grup cubà Yawar.

Entre els dies 21 i 22 de juliol arribarà una nova edició de les 24 Hores de Futbol Sala ala plaça de la Generalitat, amb premis de 1000 €uros per al 1er equip classificat, 300 €uros per al segon i 150 €uros per al tercer.

Ja el dissabte 29 arribarà la 19ª edició del Torneig de Natació Vila de Constantí, que un  any més organitza el Club Natació Constantí i que comptarà amb la participació dels Clubs de Natació de Castellvell, La Pobla de Mafumet, Riudecols, Riudoms, el Morell i Constantí

Finalment, el diumenge dia 30 i també dintre dels actes de la Festa major tindrà lloc l’Exhibició de Tir al Plat, al Camp de Tir de Sant Salvador, una activitat exclusiva per a socis de la Societat Caçadora La Constantinenca

Per altra banda, cal recordar que durant els mesos de juliol i agost s’ofereixen els habituals cursos de natació amb la col·laboració del Club Natació Constantí. Els cursos que es poden realitzar aquest any són d’iniciació,avançat i cursos d’aquagym per a persones adultes.