Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

La Biblioteca Municipal celebra el Dia Internacional del Llibre infantil

5 d´abril de 2017

En el marc de les activitats culturals d’aquest mes d’abril, aquest dimarts dia 4 i coincidint amb el fet que el 2 d’abril es commemorava el Dia Internacional del Llibre Infantil la Biblioteca Municipal de Constantí va oferir una sessió especial de Bibliocontes.

I si la celebració d'aquest dia es fa coincidint amb la data de naixement de l'escriptor danès Hans Christian Andersen, precisament la sessió de contes va girar al voltant d’aquesta figura recordant alguna de les seves meravelloses històries, amb una sessió que va anar a càrrec del narrador i animador Felip Kervarec.

Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, es celebra del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves. Biblioteques, llibreries i altres entitats celebren habitualment aquest aniversari mitjançant l’organització d’exposicions, trobades amb escriptors i il·lustradors, presentacions de llibres, sessions de llibrefòrum i activitats d’animació a la lectura.