Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Èxit de participació a la sortida al Teatre Nacional de Catalunya

3 d´abril de 2017

La Biblioteca Municipal de Constantí ha organitzat aquest diumenge 2 d’abril una sortida al Teatre Nacional de Catalunya per anar a veure l’obra de Mercè Rodoreda, "La senyora Florentina i el seu amor Homer", dirigida per Sergi Belbel. L’èxit de la iniciativa va fer que en pocs dies s’omplissin les 40 places disponibles de l’autobús.

Tots els assistents, que van sortir puntualment a les 4 de la tarda des de la Plaça de les Escoles Velles, van poder gaudir de la representació d’aquesta obra, "La senyora Florentina i el seu amor Homer", que precisament va ser l’obra protagonista de la  sessió del Club de Lectura que es va fer el passat 1 de març a la Biblioteca, englobada dins el programa "Llegir el teatre" del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC),

Es tracta d’una obra dramàtica que transcorre en una casa de la Barcelona de principis del segle XX. Les tristeses d’una professora de piano soltera es transformen en el vigorós procés de construcció d’una personalitat forta i lliure, davant dels ritmes marcats per un món de desitjos masculins. Una celebració de la independència femenina que en l’exili republicà de la seva autora també esdevé un lúcid clam pels valors democràtics.

Entre el repartiment de l’obra destaquen noms com Mercè Sampietro, Margarida Minguillón, Elisabet Casanovas i Toni Seviila, entre d’altres.