Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Acte de reconeixement a les dones constantinenques majors de 80 anys

11 de març de 2017

El passat dissabte 11 de març, l’Ajuntament de Constantí va oferir un acte de reconeixement i homenatge a totes les dones constantinenques de més de 80 anys d’edat. L’activitat, emmarcada dins els actes del Dia Internacional de la Dona que es va celebrar el passat 8 de març, es va realitzar al Pavelló Poliesportiu municipal.

Aquest any, el consistori ha volgut oferir un acte de reconeixement públic a tot aquest col·lectiu de dones del municipi de més edat. L’acte, amb un marcat to emotiu, va comptar amb la presència de prop d’unes 200 persones, entre el col·lectiu de dones, acompanyants, amics i familiars.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, a més de diversos representants del consistori municipal, i la diputada socialista vallenca al Parlament de Catalunya, Rosa Ibarra, van ser els encarregats de presidir la celebració, i van dedicar unes paraules d’agraïment i reconeixement a tot el col·lectiu de dones.

Cadascuna de les més de setanta dones constantinenques de més de 80 anys assistents a l’acte van rebre el seu corresponent obsequi en forma de regal. A més, també es va concedir un diploma commemoratiu a les representants de les dues associacions integrades exclusivament per dones al municipi, l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí i el Grup Cultural Mestresses de casa.

La celebració va finalitzar amb un divertit espectacle en clau d’humor.

Fotografies