Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Comença un nou curs d´Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials

9 de març de 2017

Aquesta setmana s’ha iniciat a Constantí un nou curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials. Un total de 15 persones participen d’aquest curs, que tindrà una durada de 370 hores teòriques i 80 hores pràctiques de perfeccionament en empresa. La part teòrica s’allargarà fins al proper 20 de juny. El mòdul de pràctiques no professionals tindrà lloc durant el mes de juliol.

El curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, consta de diferents continguts centrats en la formació bàsica per treballar en l’atenció sociosanitària a persones dependents en l’àmbit institucional. Durant el curs, els alumnes rebran nocions per preparar i donar suport a les intervencions d’atenció a les persones i al seu entorn en l’àmbit institucional. També es formarà als alumnes per a desenvolupar intervencions d’atenció física, sociosanitària i psicosocial dirigides a persones dependents en l’àmbit institucional

Com a requisit per poder participar d’aquest curs era necessari estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults,continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. A finals de l’any passat, l’Ajuntament va rebre una subvenció de 91.038 €uros per desenvolupar diversos cursos de formació ocupacional, entre els quals aquest curs d’atenció sociosanitària a persones dependents. Aquests cursos permetran l’obtenció del certificat de professionalitat, un document que acredita a qui l’obté que és competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències de la producció i l’ocupació.

En els propers mesos, s’iniciarà també un curs d’operacions de gravació i tractament de dades i documents (de 360 hores).

Fotografies