Ajuntament de Constantí

Notícies

Cercar notícies

Cantata conjunta entre l´Escola de Música de Constantí i l´Escola Municipal de Música de Tarragona

25 de maig de 2017

Com ja és habitual durant els darrers anys, l'Escola de Música "Rafel Gibert Recasens"de Constantí representa una cantata amb la col·laboració d’altres escoles de música de la demarcació; en aquesta ocasió, l'Escola Municipal de Música de Constantí oferirà una cantata juntament amb l'Escola Municipal de Música de Tarragona.

El proper dissabte 27 de maig els alumnes de Sensibilització i d'Iniciació de l'Escola de Música de Constantí, acompanyants dels professors de l'Escola de Música, Gerard Masip i Astrid Torrente, representaran la cantata "La fàbrica de colors" de Sergi Salinas; en aquesta ocasió ho faran juntament amb els alumnes de les Corals d'Iniciació de L'Escola Municipal de Música de Tarragona. Alguns dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música de Constantí conformaran la formació instrumental creada especialment per l'ocasió que acompanyarà els cantaires.

La representació de la Cantata es farà aquest dissabte, a les 12.30 h, al Pavelló Poliesportiu de Constantí. L'entrada és lliure.

El dissabte 3 de juny de 2017, es farà una nova representació d'aquesta Cantata; en aquesta ocasió serà al Centre Cívic de Torreforta a les 12,30 h


Activitats a Centcelles amb motiu del Tarraco Viva

25 de maig de 2017

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza activitats a la Vil·la romana de Centcelles de Constantí amb motiu del festival de recreació històrica Tarraco Viva.

Divendres 26 de maig (9.30 a 15 h): 
MANS A L'OBRA! Construcció i decoració al món romà.
Activitat adreçada als grups escolars per al coneixement de les tècniques constructives i decoratives d’època romana, d’una manera participativa.
Activitat gratuïta. Places limitades. Reserva prèvia.


Dissabte 27 i diumenge 28 de maig (11 h):
MODUS OPERANDI. Un taller pràctic on, de la mà d'un arquitecte ens aproximarem als diferents oficis relacionats amb la construcció i decoració d'edificis, com els lapidarius, els musivarius i els pictores.
El treball sobre la pedra, la preparació dels materials de la construcció, la realització de mosaics, la decoració escultòrica...un conjunt de propostes participatives per conèixer les tècniques constructives i decoratives d'època romana a Centcelles.
Activitat gratuïta. Recomanable reserva prèvia.

Fotografies


La patinadora Andrea Corral participa aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya

25 de maig de 2017

El propers dies 26, 27 i 28 de maig tindrà lloc a les instal·lacions del Reus Deportiu el Campionat de Catalunya cadet i juvenil 2017. Amb una carrera en ascens, l’Andrea Corral participarà aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya després d’assolir el podi el passat 23 d’abril durant el Campionat territorial celebrat a la Pobla de Mafumet.

L’Andrea Corral puja aquest any de categoria infantil a categoria cadet, tot un repte que afonta amb la màxima il·lusió. L’any passat va obtenir una sisena posició en aquest mateix campionat, que li va proporcionar l’accés al Campionat d’Espanya on va obtenir una molt bona classificació, classificant-se com la quinzena millor patinadora infantil de tot l’estat.

Aquest any, la patinadora assumirà el repte d’intentar millorar la seva classificació.

Per altra banda, el Club Patí Constantí va organitzar el passat 30 d’abril el Campionat Interclubs de Patinatge del Tarragonès, un esdeveniment que es va celebrar al Pavelló Poliesportiu Municipal.

En els documents adjunts a la notícia trobareu les classificacions del Campionat Territorial de la Pobla de Mafumet (22 i 23 d'abril) i el Campionat Interclubs de patinatge del Tarragonès (30 d’abril).

Documents adjunts

Campionat Interclubs Tarragonès 30 d´abril

Classificacions Campionat Territorial 22 i 23 d´abril


Finalitza la 1ª fase de l´ampliació del cementiri municipal

24 de maig de 2017

L’Ajuntament de Constantí ha finalitzat la primera fase del projecte d’ampliació de nínxols al cementiri municipal. El projecte ha consistit en la instal·lació de 66 nous nínxols a la zona nord del recinte, distribuïts en 11 nínxols dobles i tres alçades.

Els treballs han tingut un termini d’execució de 2 mesos i l’obra s’ha realitzat per un import de 37.477,03€+IVA. La superfície construïda ha estat de 89,17 m2.

El projecte contempla la construcció de nínxols amb un sistema industrialitzat de peces de formigó armat.Les obres d’ampliació consten de 4 àmbits que es corresponen amb les 4 franges disponibles. Un cop finalitzada aquest primera fase a la zona nord, durant els propers mesos està previst que construeixin  54 nous nínxols en l’àmbit Nord-Est, 33 en l’àmbit Sud-Oest i 66 en l’àmbit Sud.

En total, un cop finalitzin les 4 fases, s’hauran construït 219 nínxols nous al cementiri municipal.

Fotografies


L´Ajuntament de Constantí presenta una nova aplicació per a dispositius mòbils

23 de maig de 2017

L'Ajuntament de Constantí ha presentat aquest dimarts 23 de maig una nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania, l’APP "Viu més Constantí".  L’acte de presentació s’ha realitzat a la Sala de Plens amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez.

Es tracta d’una nova aplicació per a dispositius mòbils, que entre d’altres prestacions, permetrà informar de les incidències de manera instantània amb una localització geogràfica. D’aquesta manera, el ciutadà podrà informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà, equipaments municipals, etc…La comunicació de les incidències es pot acompanyar d’una foto i/o vídeo.

La nova App disposarà també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permetrà accedir a un complet directori dels espais i llocs d’interès del municipi.

Finalment, a través d’aquesta nova App es realitzaran enquestes de participació ciutadana, on es preguntarà al ciutadà l’opinió sobre temes d’interès que puguin afectar al municipi.

L'App es podrà descarregar de manera gratuïta, i estarà disponible per a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store. La nova APP es pot descarregar a través del següent enllaç:

http://viuconstanti.appcivitas.com/

Fotografies