Ajuntament de Constantí

Escola de Música > Actualitat

S´obre el període de preinscripcions per al curs 2017-2018 a l´Escola de Música

17 de juliol de 2017

Us agradaria aprendre música per a poder-ne gaudir, sempre que volgueu? Voleu tocar un instrument musical i poder fer música en alguna formació?

Tant si voleu començar a aprendre'n, com si ja us hi heu iniciat, la segona quinzena de juliol, podeu fer la preinscripció a l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí.

També us podeu apuntar al Grup de Batucada (per, només 10 €, l'any) i/o a la Banda de l'Escola (gratuïta; per a poder formar part de la Banda, cal que faci, com a mínim, 4 anys que toqueu l'instrument).

Per a les preinscripcions, podeu anar a l'Escola de Música, del 17 al 28 de juliol i us atendrem a Secretaria:

els dimarts i dijous, de 15,30 h a 18,00 h i 

els dimecres i divendres, de 10,30 h a 12,30 h

Si ho preferiu, també podeu fer la preinscripció des de la web de l'Ajuntament de Constantí: http://www.constanti.cat/escola-de-musica

Per a més informació, podeu trucar al 977522126 o enviar un correu electrònic a escolademusica@constanti.cat L´Escola de Música ofereix aquest cap de setmana dues actuacions

16 de juny de 2017

Avui divendres 16 de juny de 2017 el Conjunt Instrumental d’Adults de l’Escola Municipal de Música «Rafel Gibert Recasens», oferirà un concert a les 15,30 h, al Servei de Teràpia Ocupacional / Servei Ocupacional d'Inserció de la Fundació Estela. Xarxa Santa Tecla.
 
Després de les actuacions al Sociosanitari del Pius Hospital de Valls i a la II Caminada de Primavera, els alumnes de l’Escola de Música, Rosa Cívico, José de Luís de las Heras, Núria Sabaté i Mariano Sancho, dirigits per Núria Ferrer, oferiran el seu tercer concert del trimestre.

El dissabte, 17 de juny, els alumnes de violí de l’Escola Municipal de Música «Rafel Gibert Recasens», acompanyats de la seva professora, Astrid Torrente, participaran en una trobada de violins juntament amb els alumnes de l'Escola de Dansa i Música de Montbrió del Camp.
La trobada, que es durà a terme al mateix centre de música de música de Montbrió, començarà a partir de les 10,30 h. Els alumnes faran treballs en grup i, per a finalitzar la trobada, oferiran un concert en el qual es mostrarà el treball fet durant el matí.
El concert de cloenda es farà, a les 13,00 h, a la seu de l'Escola de Dansa i Música de Montbrió del Camp (Doctor Gener, 2 Montbrió del Camp) i l'accés és obert a tothom.


Cantata conjunta entre l´Escola de Música de Constantí i l´Escola Municipal de Música de Tarragona

25 de maig de 2017

Com ja és habitual durant els darrers anys, l'Escola de Música "Rafel Gibert Recasens"de Constantí representa una cantata amb la col·laboració d’altres escoles de música de la demarcació; en aquesta ocasió, l'Escola Municipal de Música de Constantí oferirà una cantata juntament amb l'Escola Municipal de Música de Tarragona.

El proper dissabte 27 de maig els alumnes de Sensibilització i d'Iniciació de l'Escola de Música de Constantí, acompanyants dels professors de l'Escola de Música, Gerard Masip i Astrid Torrente, representaran la cantata "La fàbrica de colors" de Sergi Salinas; en aquesta ocasió ho faran juntament amb els alumnes de les Corals d'Iniciació de L'Escola Municipal de Música de Tarragona. Alguns dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música de Constantí conformaran la formació instrumental creada especialment per l'ocasió que acompanyarà els cantaires.

La representació de la Cantata es farà aquest dissabte, a les 12.30 h, al Pavelló Poliesportiu de Constantí. L'entrada és lliure.

El dissabte 3 de juny de 2017, es farà una nova representació d'aquesta Cantata; en aquesta ocasió serà al Centre Cívic de Torreforta a les 12,30 hL´Escola de Música participa un any més al cicle Pinzellades Musicals

5 de maig de 2017

Aquest dissabte, 6 de maig de 2017, la Banda de l'Escola de Música de Constantí actuarà, a l'Auditori de la Diputació de Tarragona, dins el cicle Pinzellades Musicals.

 

Per quart any consecutiu, la Banda de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens", dirigida per Josep Boada, participa a les Pinzellades Musicals, organitzades per l'Escola Municipal de Música de Tarragona. En aquesta ocasió ho farà juntament amb la Coral del Col·legi Lestonnac - L'Ensenyança, el Grup de folk de l'Escola Municipal de Música de Tarragona i l'Orquestra de cambra de l'Escola Municipal de Música de Salou.

 

El concert, que començarà a les 18,30 h, es farà a l'Auditori de la Diputació de Tarragona (Pere Martell, 1 de Tarragona). L'entrada és gratuïta.L´Escola de Música participarà a la 3ª Trobada de clarinets de la comarca del Tarragonès

16 de març de 2017

Per tercer any consecutiu, els alumnes de clarinet de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí, acompanyats del seu professor, Josep Boada, participaran a la III Trobada de clarinets de nivell elemental del Tarragonès, juntament amb d'altres escoles de música de la comarca, coml’Escola de la Diputació, l’Escola Municipal i la Banda Unió Musical de Tarragona, l’Escola de Música del Catllar, i l’Escola de Música de Vila-seca.                   

La trobada va néixer fa dos anys, amb el propòsit de convertir-se en un complement per a la formació i preparació dels petits clarinetistes de la comarca, amb l’objectiu d’estimular-los mentre gaudeixen d’una jornada festiva i enriquidora musicalment.

Aquest any, la trobada es farà el dissabte 18 de març de 2017 a la seu de la Banda Unió Musical de Tarragona. Des de les 9 del matí, els professors de clarinet de les escoles de música participants, treballaran amb els alumnes, en grups reduïts. I, per a finalitzar la trobada, es realitzarà un concert en el qual es mostrarà el treball fet durant el dia. 

El concert de cloenda es farà a la seu de l'Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona (c/ Pere Martell, 1) a les 16,30 h i és obert a tothom que vulgui veure i escoltar als joves clarinetistes.