Ajuntament de Constantí

Escola de Música > Professorat

Josep Boada

Director de l’Escola de Música
Professor de Clarinet i Saxòfon
Dirigeix la Banda de l’Escola

Màster en Organització i Direcció de Centres de Formació Musical (UAB - ESMUC) (2012)
Obté el títol de Professor Superior de Clarinet al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona; paral·lelament amb els estudis classics de clarinet, cursa estudis de saxòfon al Taller de Músics de Barcelona.
Ha realizat estudis d’Harmonia i tècniques d’arranjaments per a Big Band, Orquestra Simfònica i Cobla amb el mestre Lluís Vergés.

Com a interpret, és un dels components fundadors del Quartet de Clarinets de Tarragona i del Quintet Zummara; també ha format part de l’Orquestra-Cobla Marabú de Valls i de diverses orquestres-cobla gironines, entre d’altres formacions.
Ha estat director musical i arranjador de diverses formacions com són l’Orquestra-Cobla Marina, la Banda Ciutat de Valls, la Cobla Reus i l’Orquestra de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona.

En l’àmbit pedagògic ha treballat com a professor a l’Escola de Música de Falset, i a les Escoles Municipals de Música de Tarragona, Montblanc i Valls.

Des de l’any 2009 és el director de l’Escola Municipal de Música de Constantí, en la qual hi fa de professor des de l’octubre de 2004. 

Astrid Torrente Garcia

Professora de Violí i Llenguatge Musical
Dirigeix la Coral de l’Escola de Música
 Coordinadora d’Activitats

Comença la seva formació musical als 7 anys al Conservatori Professional de música de Reus. Continua la seva formació al Conservatori Superior de Castelló "Salvador Seguí "amb el professor de violí Jose Luís del Caño.

Ha realitzat diferents masterclass amb grans mestres violinistes com Vasko Vassilev, Pierre Hommage, Vicente Huerta. També ha realitzat cursos monogràfics de perfeccionament en especialitat música de càmara impartits com professors com Jordi Mora i D.AD Van Dangen.

Actualment és professora de violí i llenguatge musical a l’escola de música de Constantí, professora de violí a l’escola de música Xilòfon de Reus i participa en diverses gravacions i actuacions de música moderna.

Montse Blay

Professora de Piano i Llenguatge Musical. Dirigeix el Conjunt Instrumental

Inicia els seus estudis musicals a l’Escola de Dansa i Música de Montbrió del Camp. Es llicencia en Llenguatge Musical, Piano i Música de Cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu. Segueix fent el postgrau de perfeccionament de piano amb el professor i intèrpret Michel Wagemans.

Ha assistit a diferents classes magistrals, les de piano, amb Àngel Colom i Edith Fischer; d’anàlisi musical, amb José M. Gutiérrez, Antoni Besses i Carles Guinovart; de música del segle XX, amb Benet Casablancas; de pedagogia, amb Javier Conde, de llenguatge musical amb  Anna Quílez; de percussió corporal amb Anna Llombart i Santi Serratosa; de cant, amb M.Teresa Garrigosa; i de direcció coral, amb Elisenda Carrasco.

Ha enregistrat el disc compacte "Música contada" com a intèrpret de piano de la música d’en Josep Piqué, músic i arquitecte de Montbrió del Camp.

Forma part del Cor de cambra femení "Scherzo" dirigit per Sílvia Gil-Pérez que actualment compta amb la col.laboració i també direcció musical del prestigiós director Jordi Casas.

Gerard Masip Masip

Professor de Bateria

Neix a Tarragona on comença els estudis musicals a l'Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona. Obté el Grau mitjà de Percussió Clàssica al Conservatori Professional de Música de Vila-seca amb el professor Xavier Bertomeu. Paral·lelament va estudiar bateria a l'Escola de Música de la Selva del Camp amb el professor Quim Solé.

Va ser membre de l’Orquestra Internacional Melodia i ha col·laborat amb diverses formacions com l'Orquestra Simfònica de Vila-seca i la Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat.

Actualment forma part de l’Orquestra Internacional Cadillac, és professor de l'Escola Municipal de Música de Constantí i de l'Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona i està cursant el Grau Superior de bateria jazz a l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics.