Ajuntament de Constantí

Escola de Música


Participació de l´Escola de Música al Recital Poètic organitzat per l´Associació Literària de Constantí


El passat dissabte, 22 d'abril de 2017, l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" va col·laborar en el Recital Poètic organitzat per l'Associació Literària de Constantí, un dels actes més destacats del cap de setmana de Sant Jordi, el qual es va dur a terme a la vil·la romana de Centcelles.

Els alumnes de l'Escola de Música, Maribel Brihuega, Manuela Rodríguez, Eugeni Sagalà i Ester Salvadó, juntament amb els professors de l'Escola de Música, Montse Blay, Josep Boada i Miquel Moreno, van interpretar diverses peces musicals intercalades amb les intervencions dels poetes.Concert del Conjunt Instrumental d´Adults al Centre Socio-sanitari del Pius Hospital de Valls


El passat divendres 21 d'abril, el Conjunt Instrumental d'Adults de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" va actuar al Centre Socio-sanitari del Pius Hospital de Valls.

Els components del Conjunt Instrumental d'Adults, Rosa Cívico, Jose de Luís de las Heras, Núria Sabaté i Mariano Sancho, acompanyats de la seva professora, Núria Ferrer, van oferir un concert als usuaris del Centre Socio-sanitari i als familiars d'aquests.

Els aplaudiments del públic van fer que els músics haguessin de repetir algunes de les peces i, en acabar el concert, se'ls va demanar que els programessin un altre concert per més endavant.  

Participació de l´Escola de Música al cicle "Col·loquis amb experts"


L'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" va participar al cicle "Col·loquis amb experts" que va tenir lloc a la Biblioteca Municipal de Constantí el divendres 24 de març de 2017 a les 20,30 h.

El trio de clarinet, violí i piano, format per Josep Boada, Astrid Torrente i Montse Blay, professors de l’Escola Municipal de Música de Constantí, van interpretar fragments d’obres de Rafel Gibert Recasens durant la conferència "La Música a Constantí a través de la Parròquia", que la Historiadora de l'Art, Laura Solé Alejandre, va oferir al públic assistent.


3a Trobada de clarinets d´escoles de música del Tarragonès


El dissabte 18 de març de 2017 i, per tercer any consecutiu, els alumnes de clarinet de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí, acompanyats del seu professor, Josep Boada, van participar a la III Trobada de clarinets de nivell elemental del Tarragonès, juntament amb d'altres escoles de música de la comarca, com l’Escola de la Diputació, l’Escola Municipal i la Banda Unió Musical de Tarragona, l’Escola de Música del Catllar, i l’Escola de Música de Vila-seca.                   

La trobada va néixer fa dos anys, amb el propòsit de convertir-se en un complement per a la formació i preparació dels petits clarinetistes de la comarca, amb l’objectiu d’estimular-los mentre gaudeixen d’una jornada festiva i enriquidora musicalment.

Aquest any, la trobada va tenir lloc a la seu de la Banda Unió Musical de Tarragona. Durant tot el dia, els professors i alumnes de clarinet de les escoles de música participants, van treballar diverses obres en grup. I, per a finalitzar la trobada, es va realitzar un concert com a mostra del treball fet durant el dia.

Actuació del Grup de Batucada a la Rua de Carnaval de les escoles de Constantí

El passat dimecres, 1 de març de 2017, el Grup de Batucada de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí va fer la seva primera actuació en públic, durant la Rua de Carnaval de les dues escoles de primària de Constantí: Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles.

El Grup de Batucada, creat fa uns mesos, està format per nois i noies, d'entre 11 i 15 anys, de les dues escoles de primària i de l'Institut de Constantí.


Actualització del marcador de la Marató de TV3

El diumenge 13 de desembre de 2015, a les 10 de la nit, la Banda de l’Escola de Música de Constantí va ser l'encarregada de fer la 9a Actualització del marcador de la Marató de TV3, als estudis de Sant Joan Despí.

Actualització marcador de la Marató de TV3

816

L´Escola Municipal de música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí a la Marató de TV3.

Posted by Amics Colla Coca on dilluns, 14 / desembre / 2015
" style="width: 700px; height: 297px;" class="issuuembed">

Ubicació

Plaça de les Escoles Velles, sn
43120 Constantí


Per a contactar

Teléfon 977522126
Correu electrònic escolademusica@constanti.cat