Ajuntament de Constantí

Escola de Música


Actuació de la Banda a la Rua de carnaval de les escoles de Constantí

El passat divendres, 5 de febrer de 2016, la Banda de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" va participar a la Rua de Carnaval de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà.

La Rua, que va començar a les 15,30 h, va recórrer tota l'Avinguda 11 de setembre de Constantí. 

2a trobada de clarinets d´escoles de música del Tarragonès


El dissabte 30 de gener de 2016, els alumnes de clarinet de l’Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí, van participar a la 2a trobada de clarinets d’escoles de música del Tarragonès, que va tenir lloc al Conservatori de Vila-Seca, situat a l'Avinguda de la Generalitat, número 27 de Vila-Seca.

En aquesta trobada hi van participar 50 alumnes de clarinet entre 7 i 12 anys, de les escoles de música de Tarragona (Escola de la Diputació, Escola Municipal, Banda Unió Musical i Estudi de Música), el Catllar, Constantí i Vila-seca.

A partir de les 10 del matí, i fins a mitja tarda, els alumnes van assajar peces i cançons en grup, i a les 16:30 h van oferir una audició conjunta, com a mostra del treball fet durant tot el dia. L’audició es va fer a l'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca i era oberta a tothom que volgués veure i escoltar als joves clarinetistes.VII Marató Musical

El diumenge, 13 de desembre de 2015, a les 17,00 h, al Pavelló Poliesportiu, es va dur a terme la VII Marató Musical, organitzada per l’Escola de Música, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, en col·laboració amb la Marató de TV3, que en aquesta ocasió va estar dedicada a la diabètis i l’obesitat.

Hi van participar el Club Patí Constantí, el Club Gimnàstica Estètica Constantí, Zumba Constantí, l'AMPA Mossèn Ramon Bergadà, l'AMPA Centcelles i l'Escola Municipal de Música de Constantí.

Com ja és habitual, a la mitja part es va servir Coca i Xocolata; amb la col·laboració del Forn de pa Ca Sebastià i la Pizzeria la Raval.

 

Els 408,80 € recaptats, han estat ingressats al compte de la Marató de TV3


Actualització del marcador de la Marató de TV3

El diumenge 13 de desembre de 2015, a les 10 de la nit, la Banda de l’Escola de Música de Constantí va ser l'encarregada de fer la 9a Actualització del marcador de la Marató de TV3, als estudis de Sant Joan Despí.

Actualització marcador de la Marató de TV3

816

L´Escola Municipal de música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí a la Marató de TV3.

Posted by Amics Colla Coca on dilluns, 14 / desembre / 2015
" style="width: 700px; height: 297px;" class="issuuembed">

Pinzellades Musicals 2015

La Banda de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" tornarà a participar, per segona vegada, a les Pinzellades Musicals que organitza l'Escola Municipal de Música de Tarragona.

Aquest cicle, organitzat des de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, consta de quatre concerts en els quals hi participen formacions vocals i  instrumentals de diversos centres educatius.

La Banda de la nostra Escola de Música interpretarà la seva música durant el concert de cloenda del cicle, el dissabte 23 de maig, a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, juntament amb d'altres formacions d'escoles de música properes.

 


Video Pinzellades Musicals 2014

Podeu veure i escoltar el video de l'actuació de la Banda de l'Escola de Música en la seva participació a les Pinzellades Musicals el dia 22 de febrer de 2014 a l'Auditori de la Diputació de Tarragona, clicant en el següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=JqY9DbyHqcA&list=PL9El34aZ23sC86EZ0nSGBMXaA50JJ6rxm


Ubicació

Plaça de les Escoles Velles, sn
43120 Constantí


Per a contactar

Teléfon 977522126
Correu electrònic escolademusica@constanti.cat