Ajuntament de Constantí

Biblioteca > Activitats

Activitats

Com puc saber les activitats programades a la biblioteca?

Quan feu sessions de contes infantils?

Què he de fer si vull formar part del Club de Lectura?

No sóc professional però m´agrada molt explicar contes i fer activitats amb els més petits. Ho podria fer a la biblioteca?

Com puc oferir les meves activitats a la biblioteca?Com puc saber les activitats programades a la biblioteca?

A partir del calendari d'activitats(enllaç a la pàgina on aparegui aquesta informació) de la nostra web o del nostre butlletí mensual de novetats, el BiblioNovetats. També podeu estar informats de les nostres activitats a través del nostre Facebook. Si voleu rebre informació de les nostres activitats per correu electrònic, us podeu subscriure aquí.Quan feu sessions de contes infantils?

El primer dimecres o dijous de cada mes. Consulteu l'agenda d'activitats o el nostre Facebook per a conèixer el detall de les properes sessions.Què he de fer si vull formar part del Club de Lectura?

Només cal que et presentis a la biblioteca per a demanar el teu exemplar de la lectura del mes. O, si ho prefereixes, pots venir directament a una de les nostres sessions (encara que no t'hagis llegit el llibre) per a conèixer al grup i veure com són les trobades. Trobaràs més informació al bloc del Club de Lectura.No sóc professional però m´agrada molt explicar contes i fer activitats amb els més petits. Ho podria fer a la biblioteca?

I tant! Ens agrada molt compartir les nostres sessions de BiblioContes i els tallers que fem de tant amb voluntaris que vulguin participar a les nostres activitats. Passa't per la biblioteca o envia'ns un correu a biblioteca@constanti.cat i en parlem.Com puc oferir les meves activitats a la biblioteca?

Si ens envies un correu electrònic a biblioteca@constanti.cat amb la proposta d’activitat que ofereixes, ho tindrem en compte per a la programació de properes activitats.