Ajuntament de Constantí

Biblioteca > Internet i ofimàtica

Internet i ofimàtica

Puc fer ús dels ordinadors de la biblioteca?

Quant costa connectar-se a Internet?

Quanta estona puc estar a l´ordinador?

Com puc reservar un ordinador?

Puc connectar-me amb el meu portàtil? Hi ha servei de wi-fi?

Puc rebre suport i assessorament en l´ús dels ordinadors?

Puc imprimir des dels ordinadors de la biblioteca?

Puc gravar amb CD-Rom o USB dels ordinadors de la biblioteca?

Puc escanejar documents des dels ordinadors de la biblioteca?

Hi ha cap tipus de limitació pel que fa a l´ús d´Internet a la biblioteca?Puc fer ús dels ordinadors de la biblioteca?

Sí, pots fer servir els ordinadors de la biblioteca tant per a connectar-te a internet com per a fer ús dels processadors de textos, fulls de càlcul i altres programes ofimàtics que trobis instal·lats.Quant costa connectar-se a Internet?

Res. El servei de connexió a Internet és gratuït. Només el servei d'impressions té un petit cost (0,06€ la pàgina en blanc i negre i 0,15€ la pàgina en color).Quanta estona puc estar a l´ordinador?

Una hora als matins (excepte els dissabtes) i 30 minuts a les tardes i els dissabtes al matí (amb un màxim d'una hora per persona i dia). Tot i això, si no hi ha reserves d'altres usuaris, podreu estar als ordinadors tota l'estona que necessiteu.Com puc reservar un ordinador?

Pots reservar hora per als ordinadors des de la mateixa biblioteca o per telèfon, al 977.52.06.92.Puc connectar-me amb el meu portàtil? Hi ha servei de wi-fi?

Sí, la biblioteca ofereix servei d'accés a Internet sense fils (wi-fi). La connexió és lliure, gratuïta i sense limitació de temps.Puc rebre suport i assessorament en l´ús dels ordinadors?

El personal de la biblioteca intenta resoldre els dubtes puntuals que pugueu tenir, però cal tenir en compte que no comptem amb personal específic per a aquesta tasca. Això significa que el suport que puguem oferir es troba condicionat als nostres coneixements (limitats) d'informàtica i a la nostra disponibilitat.Puc imprimir des dels ordinadors de la biblioteca?

Sí, però és un servei de pagament. Les impressions en blanc i negre costen 0,06€/pàgina i les de color 0,15€/pàgina.Puc gravar amb CD-Rom o USB dels ordinadors de la biblioteca?

Sí, però haureu de portar els vostres CD-Roms o USBs.Puc escanejar documents des dels ordinadors de la biblioteca?

Ens sap greu però a la biblioteca encara no disposem de cap escànner per a ús públic.Hi ha cap tipus de limitació pel que fa a l´ús d´Internet a la biblioteca?

Sí, a biblioteca hi ha certes normes per a garantir una utilització correcta del servei. No es permet fer un mal ús dels ordinadors, utilitzar el nom i la clau d'accés d'un altre usuari, accedir a pàgines amb contingut inadequat (pornogràfic, xenòfob, nociu per als ordinadors, etc.) o no respectar la privacitat dels altres usuaris. De la mateixa manera, si teniu pendent el retorn d'algun document, no podreu reservar cap ordinador fins que no l'hagueu retornat. El personal de les biblioteques es reserva el dret a suspendre la sessió per l'incompliment de la normativa esmentada.