Ajuntament de Constantí

Biblioteca > Fons documental

Fons documental

Què hi puc trobar a la biblioteca?

Com puc saber si un document es troba a la biblioteca?

Com puc saber les novetats que han entrat a la biblioteca?

Puc demanar a la biblioteca que compri un document determinat?

Puc consultar revistes o diaris de mesos enrere?

Puc fer donació de documents a la biblioteca?Què hi puc trobar a la biblioteca?

Llibres, còmics, revistes, premsa, DVD's, CD's i alguns audiollibres i jocs d'ordinador. També tenim algunes seccions especials com les de bebeteca, contes populars, lletra lligada i lletra de pal, llibres infantils en braille, ser pares, biografies i relats personals, viatges o idiomes.Com puc saber si un document es troba a la biblioteca?

Consultant el catàleg de la biblioteca. Recorda marcar CONSTANTÍ al desplegable que comença amb "Tot el catàleg".Com puc saber les novetats que han entrat a la biblioteca?

Cada mes editem un butlletí amb questes novetats, el Biblionovetats, que podeu recollir en paper a la mateixa biblioteca o consultar des d'aquesta web.
 Puc demanar a la biblioteca que compri un document determinat?

I tant! Amb el formulari que trobareu en aquesta mateixa web. Des de la biblioteca procurem atendre totes les peticions que rebem però cal que tingueu present que l'acceptació o no de les vostres propostes també anirà condicionada pel pressupost disponible i l'interès general de la proposta.Puc consultar revistes o diaris de mesos enrere?

Sí. La premsa escrita la guardem durant dos mesos. Pel que fa a les revistes, hi ha algunes que es guarden fins a 5 anys i altres només l'any en curs. Consulteu el cas que us interessi al taulell d'informació.Puc fer donació de documents a la biblioteca?

La biblioteca agraeix els donatius sempre siguin d'interès per als seus usuaris. Per això, demanem que els documents estiguin en bon estat de conservació, nets i sense anotacions. La biblioteca estudiarà la conveniència d'incorporar les donacions al seu fons i, en cas contrari, es posaran a disposició de la resta d'usuaris a través el Punt d'Intercanvi (enllaç a la pregunta que explica què és el punt d'intercanvi). Donat que les donacions suposen unes tasques de revisió i comprovació que no podem assumir per a grans quantitats de llibres, us demanem també que les donacions no siguin de més de 15 documents alhora.