Ajuntament de Constantí

Biblioteca > Horari i accés

Horari i accés

Quin és l´horari de la biblioteca?

I l´horari d´estiu?

Qui pot utilitzar la biblioteca?

A quina edat es pot començar a anar a la biblioteca?

Els nens i nenes poden venir sols a la biblioteca?

Necessito el carnet per entrar a la biblioteca?

Com puc fer-me el carnet de la biblioteca?

Quant em costarà fer-me el carnet?

Puc fer ús del servei de préstec amb el carnet d´una altra biblioteca?

Puc utilitzar el carnet d´una altra persona?

I tampoc puc fer servir el carnet del meu fill/a?

Què passa si perdo el carnet?Quin és l´horari de la biblioteca?

Tots els matins de 10 a 13 h. (excepte els dilluns) i totes les tardes de 16 a 20 h. (excepte els divendres). Els dissabtes també obrim de 10 a 13 h.I l´horari d´estiu?

De dilluns a divendres, tots els matins de 10 a 14 h. i, a més, els dimecres a la tarda de 16 a 20 h. Els dissabtes està tancada. L'horari d'estiu es realitza des de la setmana del 23 de juny fins la de l'11 de setembre.Qui pot utilitzar la biblioteca?

L'accés a la biblioteca és lliure i gratuït per a tothom.A quina edat es pot començar a anar a la biblioteca?

Des de ben petits. A la biblioteca trobareu espais i materials per a totes les edats. Fins i tot comptem amb un petita col·lecció de llibres per a nadons, la Bebeteca.Els nens i nenes poden venir sols a la biblioteca?

Fins als 7 anys, cal que els infants vinguin acompanyats d'un adult.Necessito el carnet per entrar a la biblioteca?

No necessites el carnet per venir a la biblioteca, però si per a fer ús dels ordinadors i del servei de préstec.Com puc fer-me el carnet de la biblioteca?

El carnet és gratuït i per a demanar-lo només cal que omplis la sol·licitud de carnet d'usuari i portis una fotocòpia del DNI, passaport o NIE.
En el cas de menors que no disposin d'aquesta documentació, haureu de portar una fotocòpia del llibre de família. A més, per als menors de 15 anys, la sol·licitud haurà d'anar signada pel pare, mare o tutor legal.
A la biblioteca us podem fer les fotocòpies necessàries per a fer-vos el carnet a un preu de 0'30€, tal i com indica la taxa de l'Ajuntament per a les fotocòpies de documentació oficial.Quant em costarà fer-me el carnet?

El carnet és gratuït però si necessites un duplicat hauràs d'abonar 1,80€. Estan exemptes d'aquest pagament les persones a les que els hi hagin robat el carnet i portin la denúncia corresponent.Puc fer ús del servei de préstec amb el carnet d´una altra biblioteca?

Sí, si és d'una biblioteca que formi part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.Puc utilitzar el carnet d´una altra persona?

El carnet és personal i intransferible. Això vol dir que cada persona únicament pot fer servir el seu propi carnet.I tampoc puc fer servir el carnet del meu fill/a?

Com a cas excepcional, i sempre que es tracti de menors, sí que podràs fer ús del carnet dels teus fills. Però únicament per a emportar-te en préstec material infantil.Què passa si perdo el carnet?

Cal que ho comuniquis immediatament a la biblioteca per tal d'evitar que una altra persona en faci ús. Els duplicats del carnet de préstec tindran un cost de 1'80€. Recordeu, però, que en cas de robatori us farem el duplicat de manera gratuïta si ens presenteu la denúncia.