Ajuntament de Constantí

Agenda

Futurs actes


Col·loquis amb Experts

26 de maig de 2017 - 20:30h.  |  Biblioteca Municipal de Constanti

Col·loquis amb Experts: "L’ Enginyeria Geotècnica: Una eina pels problemes del terreny". A propòsit de l’Església de Constantí. A càrrec d’Anton Gens Solé, Catedràtic d’Enginyeria del Terreny · Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins de Barcelona i Universitat Politècnica de Catalunya.


Cantata: "La Fàbrica de colors"

27 de maig de 2017 - 12:30h.  |  Pavelló Poliesportiu

Els alumnnes de Sensibilització i d'Iniciació de l'Escola de Música de Constantí, acompanyants dels professors de l'Escola de Música, Gerard Masip i Astrid Torrente, representaran la cantata "La fàbrica de colors" de Sergi Salinas; en aquesta ocasió, ho faran juntament amb els alumnes de les Corals d'Iniciació de L'Escola Municipal de Música de Tarragona. 


BiblioContes. Jujolant. Contes al voltant de l´artista Jujol, a càrrec d´Agus Farré

30 de maig de 2017 - 17:45h.  |  Biblioteca Municipal de Constantí

L’arquitecte Josep Maria Jujol anava més enllà de la creació de cases. Les formes i els colors l’empaitaven, demanant-li que els fes regnar en la seva obra i en la d’altres arquitectes amb els quals va col·laborar. Fem un tomet per l’obra d’aquest geni de Tarragona i el Modernisme?

Gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès i la Fundació Privada Mútua Catalana.

I... TOT SEGUIT,

Sorteig del joc literari de Sant Jordi, Cita't a cegues amb una lectura!

Sortejarem una novel·la i un llibre infantil entre tots els participants al joc.


Aules d´Extensió Universitària per a la Gent Gran

31 de maig de 2017 - 19:00h.  |  Sindicat Agrícola de Constantí

Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "La I Guerra Mundial" a càrrec de Ramon Arnabat Mata, professor del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV.


Club de Lectura Juvenil. Ullal blanc, de Jack London

3 de juny de 2017 - 11:00h.  |  Biblioteca Municipal de Constantí

Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón.

Per a nois i noies d'entre 14 i 17 anys que els agradi llegir... però també per a aquells que els agradi una mica menys però que tinguin ganes de fer amics i xerrar i descobrir el costat lúdic de la lectura.

Segur que tens molt a dir i moltes coses que aportar!

La lectura d'aquest mes...

La història d'un llop que, a poc a poc i gràcies a l'amor d'un home, és domesticat.

Buscador d'or, mariner, aventurer, periodista, sindicalista i escriptor, Jack London plasma les seves experiències a Alaska durant l'època de la febre d'or en diversos relats, entre els quals destaquen Ullal Blanc i La crida del bosc.

Recull el teu exemplar a la Biblioteca!


Club de Lectura. Josafat, de Prudenci Bertrana

14 de juny de 2017 - 19:00h.  |  Biblioteca Municipal de Constantí

Un punt de trobada per als amants de la lectura.

Una estona agradable compartint lectures en bona companyia.

L'últim dimecres de cada mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura del mes. La participació al Club de Lectura de Constantí és lliure i oberta a tothom.

La lectura d'aquest mes...

Amb motiu dels 150 anys del naixement de Prudenci Bertrana, la Generalitat de Catalunya ha declarat el 2017 com a Any Bertrana i a la Biblioteca ho celebrem llegint Josafat.

Des del primer moment, Josafat (1907) va ser un revulsiu per a la literatura catalana només comparable al que havien significat els drames rurals de Víctor Català. En aquest cas, però, Bertrana ambientava la seva tragèdia no pas en un entorn al marge de la ciutat, sinó al seu cor mateix: al campanar d'una catedral. la novel·la, contundentment breu, és un dels cims del modernisme català i una de les narracions més escabroses que hagin donat les nostres lletres.